fbpx

Castellani, Campo di Marzo, Negroamaro

Voor liefhebbers van krachtige, kruidige wijnen. Tamelijk droog qua stijl met een typerend licht bittertje in de afdronk.

€ 6,55

BTW € 1,14

Beschrijving:

Voor de Grieken was Puglia al een ideale wijnregio. Samen met Sicilië zijn deze twee gebieden de grootste wijnproducent van Italië met voornamelijk productie van rode wijnen. Puglia is als streek verdeeld over vijf wijnregio's, gelegen in een uitgestrekt gebied aan de oostkant en in de hak van de laars van Italië. Met afnemende productievolumes, maar met nieuwe, verbeterde aanplant en stijgende kwaliteiten groeide de belangstelling voor door producenten op fles gebrachte DOC en IGT wijnen uit deze regio. De letterlijke vertaling voor Negroamaro luidt de zwarte bitttere, hetgeen een aanduiding geeft ten aanzien van de wijl van deze wijnen.

Campo di Marzo wordt geproduceerd volgens de modernste technieken, waarbij gedurende het gehele proces de temperatuur nauwlettend wordt gevolgd en zo laag mogelijk wordt gehouden, hetgeen belangrijk is om het fruit in de smaak te behouden. Campo di Marzo Negroamaro is een diep rode wijn met paarstinten, een ingetogen geur, met een stevige kruidige smaak. Uitstekend voor liefhebbers van krachtige wijnen met pit.

Fijn om te krijgen, leuk om te geven!

Geef je wijn in een van de prachtige verpakkingen.

Gerelateerde producten


€ 6,25


€ 2,00

Contact

Taxuslaan 36
6951 NW  DIEREN
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.riacho.nl

whatsapp: 06 - 23 23 97 99

facebooklogotwitterlogo

KvK 58669205
BTW nummer: NL853132343B01
IBAN: NL43ABNA0578496631
Privacy reglement

Locatie afhalen