Skip to main content

Philippe Mallet, Brut Tradition

Fruitig en verfrissende champagne met een lichtgele kleur. De champagne zal u verrassen met zijn tonen van sinaasappel en koffie, samen met aroma's van gekonfijt fruit.

€ 32,50

BTW € 5,64

Beschrijving:

Ontdek de wereld van Champagne Philippe Mallet in een warme en familiale sfeer. Mallet verbouwt de druiven in een wijngaard van 7,50 hectare op de terroirs van Trélou-sur-Marne, Vincelles, Barzy-sur-Marne, Verneuil en Connigis. Zij spelen met de diversiteit die de natuur biedt met 3 verschillende druivensoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. De familie Mallet geeft de persoonlijkheid van de champagne vorm door elk van deze druivensoorten te mengen om oneindige variaties tot uitdrukking te brengen. Deze champagne die fruitig en verfrissend is, met een lichtgele kleur en stroreflecties zal u verrassen met zijn tonen van sinaasappel en koffie, vergezeld van aroma's van gekonfijt fruit met een fijne bubbel.

De wijngaard ligt op de drie hellingen van het dorp Trélou-sur-Marne op 30 kilometer van de beroemde Cité des Sacres (Reims). Deze hellingen liggen op de zuidelijke heuvels van de Marne, daardoor profiteren de druiven optimaal van de zon. Met de drie druivensoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay worden de champagnes van Philippe Mallet gemaakt.

Land van herkomst
  • Frankrijk
Streek
  • Champagne
Druiven
  • pinot meunier
  • Pinot Noir
Serveertemperatuur
8 - 10 graden
Afsluiting
  • Kurk
Serveertip:
Oesters, zeevruchten en (wit)vis

Fijn om te krijgen, leuk om te geven!

Geef je wijn in een van de prachtige verpakkingen.

Gerelateerde producten


€ 6,25


€ 2,00